Kristo Valdmann,

983 allkirja puudu Riigikokku saatmiseks. Allkirjastamise tähtaeg: .

Allkirjade kogumine on lõppenud. Paraku algatus ei kogunud autorite määratud tähtajaks Riigikokku saatmiseks vajalikku 1000 allkirja. Kuna allkirjade kogumise algusest on möödas rohkem kui poolteist aastat, pole võimalik enam algatust uuesti allkirjastamisele saata. Seni kogutud allkirjad on ka anonüümitud.

Lugupeetud Riigikogu Liikmed,

Soovime järgmist,

Vaenu, viha, valesid, propagandat, ebavõrdsust, hirmu, segregatsiooni, ning Eesti riigi ja Eesti rahva vastast reeturlikku retoorikat levitav isik Eerik-Niiles Kross, Eesti riigi stabiilsuse ja Eesti rahva heaolu nimel Eesti kodakondsusest vabastada ning Eesti riigist välja saata.

Lugupidamisega,

Eesti ühtsuse eest seisvad Kodanikud.

1. Ebavõrdsus

Siin peaks käituma veidi üldisemalt kui ühe inimese vastu algatatud tegevusega. Mis siis kui artikli pealkiri ja sisu oleks a la "Aitab neegrite (invaliidide, homoseksuaalide, vanurite, jalgratturite jne) sallimisest". Kas see oleks lubatud või avaldatud? Põhimõtted ajakirjanduslikule eetikale peaks jääma samaks. Samasugust retoorikat teatud vähemuste vastu aga võib igapäevaselt lugeda paljudes Ekspress Meedia grupi väljaannetes. Keegi neile turja ei hakka. Miks? Kross aga on argpüks ja tõenäoliselt mingi psüühilise häirega, et siis tema pärast ei tasuks nii vaeva näha.

Olen lugenud läbi algatuse "Eesti riigi ja rahva vaenlane "Eerik-Niiles Kross" Venemaa Föderatsioonile välja anda" ja avaldan toetust oma allkirjaga.