Me v Helme

Denis Kondrašin,

991 allkirja puudu Riigikokku saatmiseks. Allkirjastamise tähtaeg: .

Allkirjade kogumine on lõppenud. Paraku algatus ei kogunud autorite määratud tähtajaks Riigikokku saatmiseks vajalikku 1000 allkirja. Rahvaalgatus.ee säilitab kogutud allkirju maksimaalselt poolteist aastat allkirjastamise algusest, juhuks kui algatus taasavatakse.

Eesti keeles (allkirjastamisel)Vene keeles (tõlge)Inglise keeles (tõlge)

Tahaksin pöörduda meie riigi kodanike poole, et nad (taas kord) Martin Helme Riigikogust välja ajaksid. Ta seab oma tegevusega kahtluse alla riigi terviklikkuse, püüdes meid ja meie rahvast tagasi viia Nõukogude Liitu. Stagnatsioon ja degradeerumine, minu arvates. Me võitlesime oma iseseisvuse eest, mitte odavate pappvorstide eest. Helme tegevus on suunatud riigikorralduse hävitamisele ja tahab külvata riigisiseselt konflikti Eesti Vabariigi kodanike vahel. Eilne Euroopa Liidu eriesindaja lippudega pikett näitas tema kavatsusi ja suhtumist meie iseseisvusse. Saame üheskoos lahti sellisest inimene, kes on rääkinud, et Eesti peaks lahkuma Euroopa Liidust ja andma Narva Venemaale. Meie riik ei vaja sellist juhatuse liiget.

1. Mulle Isamaa

Kallis maa

1. Skiso Denis

Eks rahvas valimistel otsustab. Riigikogus on olnud ja on siiamaani igasugu närukaelu, kes sinna ei kuulu igas mõttes. Kui siin teisi skisofreenikuks sõimad, siis vaata parem ise peeglisse. Selliste avalduste koht ei rahvaalgatus.ee lehel. Räuska kodus.

1. Denis

Teil on arusaamad kõik segamini nagu pudru ja kapsad! Need kes soovivad eest koristada TÕE rääkijad ja avalikustajad,palun esitage faktid ja lükake ümber TÕDE! On väga palju vanasõnu, mis iseloomustavad praegust olukorda nagu: "ülekohus ei seisa kotis" - ei seisa ja tulebki välja ja seda te kardate; "hundi hambad on alati lamba villades peidus" - kas pole täpne kirjeldus kui jälgida praeguse valitsuse ja jüngrite mängu, alates taas "troonile" tõusmisega; "ära ehi ennast võõraste sulgedega" - kas pole jälle täpne valitsuse kirjeldus,ehitakse ennast ju võõraste sulgedega -EL; järgmine, mis sobib liiteks võõraste sulgedele "kellel hea on see paremat tahab"- ahnus ja aina rohkem iseendale, kas või üle laipade nagu tänasel päeval ja siia järgi taas ahnus "pott ilma põhjata" - lõputu ahnus "ahne kõht ei saa iial täis" -nüüd juba varjamatul kujul; "valel on lühikesed jalad" ja "aeg toob asja valge ette" - lõputult ei saa valetada, eksitakse oma valede võrku ise. Valetamine on kunst, seda tuleb osata, tuleb meeles pidada kellele mida valetatakse, tuleb tunda fakte, mitte lahmida umbe, valet valega kattes läheb valede ring liiga suureks ning valetajal kaob kontroll oma valede üle ja valede võrgustik hakkab hargnema, keegi kuskil hakkab hargnenud niidiotsast kinni ja suudab tõestada vastupidist, sest tegu ju valedega, nii ongi juhtunud ja neid kes harutavad, neid ei sallita ja neist soovitakse lahti saada, taas valedega, mustamisega, poriga loopimisega, alusetusega, faktideta....! "Hellitad last, siis kasvatad karu" - kas pole taas õige vanasõna vaadates praeguseid noori, lillelapsi, tühje südameid, liberaale jpt, nad ei tea mitte midagi, aga karjuvad valjul häälel ja nõuavad, aga nõuavad tegelikult iseenda hävingut, sellest ise aru saamata, miks? "Ajalehest ära usu muud kui aastaarvu ja kuupäeva" - taas õige,tänapäeval meedia valetab isegi faktiväidete kohta, halloo, mis inimestega küll tegu on? "Üks mädamuna ajab kõik teised hukka" - täpne kirjeldus, kas pole? Lõpetuseks lisan: alates M.Laari esimesest valitsusest on Eesti riiki hävitatud: mõningad näited mida peaks igaüks mäletama - VEBFOND ja salatatus 75 aastaks - EV on rajatud juba algusest valede rägastikule ühe perekonna poolt; siis majandite likvid., tootmise, tööstuse likvid., põllumajanduse, loomakasv., linnukasv. piiramine sisse toodud haiguste läbi-ELi käsk; suur projekt PÜHA RAUDTEE - häving loodusele, tervele Eesti riigile, rahvale - isikliku vara loovutamine sentide eest riigile, sest jäävad "püha raudteele" ette; likvideeritud ja halvatud on terve väikese Eesti riigi infrastruktuur - maapiirkonnad,väikelinnad,asulad - neis on hävitatud kõik nii ettevõtted, koolid,lasteaiad, kauplusbussid, transpordiühendus üle Eesti, jne, selle ajendil viidi läbi valdade liitmine, suletud on riigile kuuluvaid ameteid hoonereg, kinnistusam. jpm; pangad ja nende teenused; rongil. Läänemaal, jne ja nüüd luuakse teadl. ja tahtlikult kriise hävingu lõpule viimiseks,ELˇi käsk ja liber. soovunelm.

Olen lugenud läbi algatuse "Me v Helme" ja avaldan toetust oma allkirjaga.